Anmeldungen für das Sommersemester 2020 können Sie ab Montag, 30. März 2020, 12:00 Uhr mittags über die unten stehende chronologische Auflistung vornehmen. Bitte verwenden Sie die Suchfunktion, mit der Sie direkt nach dem Namen der/des Dozentin/en oder nach einem Wort im Veranstaltungstitel suchen können.

Body Language and Your Voice – Impact on Your Career
10.06.2020, 09:30 - 17:00
+++Entfällt+++

Now you have gained many professional assets but still have the impression that you are not advancing properly in your career.
You may feel that during discussions your arguments are not listened to, that your proposals go unnoticed, that your counterpart takes over. This can result in negative feelings of rejection, uncertainty or withdrawal. Research has shown: When people meet for the first time, the first 20 seconds are crucial whether you will feel comfortable together and will communicate in a constructive way. The individual body language, mimics, and specially the voice transport subconscious messages that people are usually not aware of. But it has a great impact how you are perceived – and received. Moreover, these subconscious signals vary a great deal between different cultures.
This workshop will give you the opportunity to become aware of your own subconscious messages, your body language, and how you use your voice. With the support of the trainer and the group you will be able to try out different options how to present yourself in public.
International students with sufficient knowledge of English are highly welcome!

2-3 ECTS

Dates:

Wed 10.06.20, 09:30–17:00

Thu 11.06.20, 09:30–17:00

Fri 12.06.20, 09:30–17:00

Kerstin Kilanowski
E-Mail:christine myglasNha5∂kit edu
Die Anmeldung ist nur zwischen 30.03.2020 12:00 Uhr und 15.04.2020 12:00 Uhr möglich.

Für die Begleitstudien Angewandte Kulturwissenschaft und Nachhaltige Entwicklung sowie für die Qualifikationsmodule sollten Sie sich beim ZAK einschreiben.